Tomaszsz napisał(a):Ja ćwiczę regularnie od paru lat (wtedy zalecił mi lekarz ze względu na zagrożenie zawałem i nadwagę) - przede wszystkim pływanie, rower, jogging, tenis. Na początku było trudno(tyle lat hodowania sadła i niedbania o siebie dało w kość), ale teraz czuję się rewelacyjnie. Wszystkim szczerze polecam aktywny wypoczynek i aktywność fizyczną w ogóle, może trudno zacząć, ale nawet samo regularne chodzenie na basen bardzo dobrze wpływa na samopoczucie i zdrowie. Ostatnio odkryłem też coś zupełnie nowego na naszym rodzimym rynku - a mianowicie suplementy diety dla aktywnych dojrzałych (bo przecież nie starych) mężczyzn. To linia suplementów North: Forma, Cardio, Mobil i Memo. Naprawdę rewelacja, szczególnie Mobil na stawy i Cardio na serce. Tak jak nie wierzyłem do tej pory w suplementy, tak po tych czuję się naprawdę super i widzę też, że poprawiła mi się kondycja i wytrzymałość. Nie wiem, czy te suplementy są szerzej znane czy nie, ale jeśli nie - to zachęcam do spróbowania. Myślę, że wszyscy aktywni panowie będą równie zachwyceni jak jaJeśli chodzi o panie to, cóż, może niedługo firma North stworzy też linię dla was
Pozdrawiam wszystkich aktywnych!!! Tomasz
dzinn napisał(a):To był niewierny Tomaszsz. Wpadł jak meteoryt i wyleciał. Stwierdził, że interesu tu nie zrobi. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy dystrybutorzy firm marketingowych uważają, że nasze pokolenie łyknie każdą propozycję bez sprawdzenia. Nie szanując w ten sposób na , nie szanują siebie i dają dowód ................. (wpisać wg. upodobania).
bazyli napisał(a):Jeszcze o jednym zapomniałem: z fast foodów lubię tego największego hamburgera w sieci o inicjałach MD, frytki i colę light. Wiem, że to niezdrowe, ale jadam to świństwo najwyżej raz w miesiącu. Póki mogę, będę jadł dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość