Uprawiacie jakis sport?

Re: Uprawiacie jakis sport?

Postprzez filip » wtorek, 27 lip 2010, 14:38

Hej Tomaszu, widzę, że postępujesz zgodnie z zasadą "w zdrowym ciele zdrowy duch" :) Aktywny wypoczynek OK, ale do suplementów mnie nie przekonasz.
filip

Postprzez dzinn » środa, 28 lip 2010, 11:00

Tomaszsz napisał(a):Ja ćwiczę regularnie od paru lat (wtedy zalecił mi lekarz ze względu na zagrożenie zawałem i nadwagę) - przede wszystkim pływanie, rower, jogging, tenis. Na początku było trudno(tyle lat hodowania sadła i niedbania o siebie dało w kość), ale teraz czuję się rewelacyjnie. Wszystkim szczerze polecam aktywny wypoczynek i aktywność fizyczną w ogóle, może trudno zacząć, ale nawet samo regularne chodzenie na basen bardzo dobrze wpływa na samopoczucie i zdrowie. Ostatnio odkryłem też coś zupełnie nowego na naszym rodzimym rynku - a mianowicie suplementy diety dla aktywnych dojrzałych (bo przecież nie starych) mężczyzn. To linia suplementów North: Forma, Cardio, Mobil i Memo. Naprawdę rewelacja, szczególnie Mobil na stawy i Cardio na serce. Tak jak nie wierzyłem do tej pory w suplementy, tak po tych czuję się naprawdę super i widzę też, że poprawiła mi się kondycja i wytrzymałość. Nie wiem, czy te suplementy są szerzej znane czy nie, ale jeśli nie - to zachęcam do spróbowania. Myślę, że wszyscy aktywni panowie będą równie zachwyceni jak ja :-) Jeśli chodzi o panie to, cóż, może niedługo firma North stworzy też linię dla was :-) Pozdrawiam wszystkich aktywnych!!! Tomasz

Miło by było gdybyś powiedział o sobie coś więcej , bo reklama produktów NORTH niczego o Tobie nie powie. Skoro dobra firma to daj link, gdzie możemy poczytać o tych "wspaniałościach" . Na napalonych to nawet placebo działa. :lol:
Do poczytania:

http://www.menshealth.pl/forum/index.ph ... 1045104730

zgadzam się z pierwszą wypowiedzią.

Produkt NORTH Memo:

http://www.artykuly.nspace.pl/?tag=suplement-diety

powyżej 35 roku życia czyli generalnie mieścimy się w tym przedziale :lol:

Reszty doszukacie sami.
Urozmaicone jedzenie i jak mniej przetworzone jest podstawą. Sport i inne formy aktywności jak najbardziej.
Grzechem zaniedbania swojego organizmu są wycieczki do fast foodów, wszelkiego typu napoje nawet light, nie mówiąc już o tych co dodają skrzydeł. Janina Porazińska pytając "kto mi dał skrzydła" nie znała darczyńcy. I to było Jej szczęście.
Uważam, że Tomaszsz ,to kolejne wykorzystywanie forum do kryptoreklamy. Niedawno też był nawiedzony.
dzinn

Postprzez bazyli » środa, 28 lip 2010, 11:49

Dzinnie, mamy takie same odczucia, przy czym ja pójdę dalej w analizie profilu kandydata. Gość jest świeżo po szkoleniu, ponieważ wiernie i poprawnie gramatycznie cytuje proste zdania, które mają przemawiać do tłuszczy. Ta zaś zgodnie z przewidzianym schematem powinna zapytać, gdzie te cuda można kupić. Tomaszsz zapewne wrzuci w drugim podejściu zdjęcie przysmażonego w solarium młodzieńca.
Jeżeli jesteśmy w błędzie, Tomaszu, zapraszamy do zapasów (słownych oczywiście).
Ostatnio edytowano środa, 28 lip 2010, 14:28 przez bazyli, łącznie edytowano 1 raz
bazyli

Postprzez dzinn » środa, 28 lip 2010, 12:07

W takich sytuacjach wykorzystywane są nasze dziecięce prośby : "mamo, opowiedz mi bajkę" .Mama opowiada, dzieci się cieszą i przez całe życie lubimy słuchać bajek. To takie smarowidło na szorstkie życie. Bajki z happy end'em powinniśmy wymyślać sami i powinny mieć odzwierciedlenie w naszej rzeczywistości . Tylko to jest bardzo kłopotliwe.Morał w każdej bajce jest podobny: jest dobrze, będzie jeszcze lepiej ale wcale tak być nie musi. Wtedy budzimy się z ręką w nocniku. Sorry.
dzinn

Postprzez bazyli » środa, 28 lip 2010, 14:32

Jeszcze o jednym zapomniałem: z fast foodów lubię tego największego hamburgera w sieci o inicjałach MD, frytki i colę light. Wiem, że to niezdrowe, ale jadam to świństwo najwyżej raz w miesiącu. Póki mogę, będę jadł dalej :lol:
bazyli

Postprzez kitty » czwartek, 29 lip 2010, 08:53

Chłopaki, wystraszyliście chyba Tomasza...
kitty

Postprzez dzinn » czwartek, 29 lip 2010, 10:30

To był niewierny Tomaszsz. Wpadł jak meteoryt i wyleciał. Stwierdził, że interesu tu nie zrobi. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy dystrybutorzy firm marketingowych uważają, że nasze pokolenie łyknie każdą propozycję bez sprawdzenia. Nie szanując w ten sposób nas , nie szanują siebie i dają dowód ................. (wpisać wg. upodobania). :lol:
Ostatnio edytowano czwartek, 29 lip 2010, 14:31 przez dzinn, łącznie edytowano 1 raz
dzinn

Postprzez Calvados » czwartek, 29 lip 2010, 12:53

Najlepsza dieta dla każdego to mniej żreć :lol: :lol: :lol: Jak ją stosuję to chudnę ,jak nie to tyję :lol: :lol:
Zimą schudłam 8 kil a teraz przytyłam trzy .Ale co tam ,jest cudnie :lol:
Calvados

Postprzez kitty » czwartek, 29 lip 2010, 13:34

dzinn napisał(a):To był niewierny Tomaszsz. Wpadł jak meteoryt i wyleciał. Stwierdził, że interesu tu nie zrobi. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy dystrybutorzy firm marketingowych uważają, że nasze pokolenie łyknie każdą propozycję bez sprawdzenia. Nie szanując w ten sposób na , nie szanują siebie i dają dowód ................. (wpisać wg. upodobania). :lol:

Dodać należy jeszcze, że z Tomasza kiepski sprzedawca, skoro tak szybko dał się wypłoszyć. Szkolenie w centrali poszło na marne :mrgreen:
kitty

Postprzez dzinn » czwartek, 29 lip 2010, 21:47

bazyli napisał(a):Jeszcze o jednym zapomniałem: z fast foodów lubię tego największego hamburgera w sieci o inicjałach MD, frytki i colę light. Wiem, że to niezdrowe, ale jadam to świństwo najwyżej raz w miesiącu. Póki mogę, będę jadł dalej :lol:

Bazyli to jest Twój wybór.Nie zamierzam pouczać, namawiać do zmiany przyzwyczajeń.Mam tylko jedno pytanie.Czy kiedykolwiek zwiedzałeś duże zakłady mięsne, począwszy od hali uboju do produkcji wszelakich wędlin? Gdybyś widział, w jaki sposób pozyskuje się mięso na Twojego hamburgera i czym trzeba uzupełnić by zaistniał, jako kawałek mięsa to sam byś zrezygnował. To sam,o dotyczy coli i wszelkiego typu podobnych płynów. Porozmawiaj z trzustką na temat "light" .
Póki co jesteś zdrowy to nie ma się czym przejmować. W 2012/2013 ma być koniec świata to co będziemy sobie żałować. :lol:
dzinn

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sport